Inleiding

Facebook foto's integreren op je eigen website? Het kan! Geniet van alle voordelen van de Social Media én toon de afbeeldingen op je eigen site zonder extra werk!


Social Media

Waarom zou je promotiefoto's of informatieve afbeeldingen over je bedrijf delen via Social Media?
Wel, het antwoord is eenvoudig: Gratis Reclame.

Sociale netwerken zorgen voor een toename van contacten, potentiële klanten, en ze verhogen bovendien de zichtbaarheid van een onderneming.
Zeker kleine of recent gestarte ondernemingen kunnen een voordeel halen uit een grotere publieke aanwezigheid.
Elke tekst, link, foto of ander item kan via bijvoorbeeld Facebook eenvoudig gedeeld worden met alle vrienden. Dit geeft een sneeuwbal effect, waardoor het aantal personen die dit bekijken snel en exponentieel kan groeien.

Facebook afbeeldingen op jouw website

Dus het is voordelig om zaken zoals afbeeldingen te delen via bijvoorbeeld Facebook.
Maar die afbeelding is ongetwijfeld ook relevant voor je eigen website!
En waarom zou je dubbel werk moeten leveren?

Strado heeft een tool ontwikkeld die eenvoudig je facebook afbeeldingen kan delen op je eigen website. Professioneel geëintegreerd in je eigen pagina, en automatisch up-to-date zodat je niet nieuwe foto apart moet bijvoegen. Je kunt het louter houden op de afbeeldingen zelf, zodat niemand zelfs doorheeft dat ze van facebook komen, of het uitbreiden zodat likes en comments indien gewenst ook op jouw pagina zichtbaar worden.

Beheerbaar

Bovendien blijft alles op jouw website beheerbaar. Indien je een foto toch niet op jouw pagina wilt zien verschijnen, duid je deze eenvoudig aan via een administratieve back-end, en de afbeelding of het gehele album zal verborgen blijven.

Interessant, maar wat kost dit?

Aangezien de ontwikkeling reeds uitgevoerd is, hoeft dit niet duur te zijn! Je betaalt louter de integratie op je eigen pagina.
De uiteindelijke kostprijs hangt af van de website waar de integratie op dient te gebeuren.
Contacteer ons voor een specifieke offerte op maat.